avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzare tablou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzare tablou

Un tablou pictat de cineva dar care nu are studii deci nici pfa sau i.i. ,cum pot cumpara? Mentionez ca trebuie factură!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 15 Martie 2019
Analizati oportinitatea sa acizitionati tabloul prin operator economic autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablou fals. LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate asupra unui tablou gasit anakis_80 anakis_80 Buna ziua, M-ar interesa daca exista vreo cale de a afla dreptul de proprietate al unui tablou. Am descoperit un tablou vechi dar nu stiu exact de cand sau ... (vezi toată discuția)