avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt mega image shop&go
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt mega image shop&go

Am furat 2 sticle de vin dintr un shop and go in valoare totala de aprox 50lei.
Am reusit sa parasesc magazinul ca dupa aprox 1-2min,2 angajati sa vina dupa mine si sa ma traga inapoi in magazin.A fost chemata politia,am dat declaratie cum ca le am furat pt ca o data ajuns in magazin am constatat ca nu am bani destui si ca doresc impacarea.am primit o hartie la usa cum ca trebuie sa ma prezint la judecatorie pt a ridica actele de.... In termen de 7zile insa nu am ajuns.
Vreau sa stiu ce e de facut,cum as putea lua actele respective si ce s ar putea intampla in legatura cu furtul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:00, 15 Martie 2019
Mergeti la Judecatorie sa vedeti despre ce este vorba, presupun ca este vorba de confirmarea unei solutii de renuntare la urmarire penala.
Cautati pe portal dupa numele dvs sa vedeti daca gasiti ceva.
Unde mai exact ar trebui sa caut?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la Judecatorie sa vedeti despre ce este vorba, presupun ca este vorba de confirmarea unei solutii de renuntare la urmarire penala.
Cautati pe portal dupa numele dvs sa vedeti daca gasiti ceva.

Da, la 50 lei ar trebuie să fie o renunțare la.urmarire penala.
Doar daca ati fi in stare de recidiva ati fi probabil.condamnat cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare ... Bogdan234 Bogdan234 Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare și am sustras dintr un mega image 2 salamuri și 2 cașcavaluri, am ieșit cu ele..după câteva ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Posibibilitate dosar penal RandomescuA RandomescuA In data de 16 decembrie am intrat intr- un magazin de haine unde erau reduceri. Am probat multe haine la cabina, pana am obosit si am iesit cautand un alt ... (vezi toată discuția)