avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Franciza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Franciza

Buna ziua! Daca vreau sa.mi deschid un magazin cu denumirea " La cativa pasi" incalc cumva precederile legislativa din domeniul francizei, tinand cont de faptul ca exista un brand "La doi pasi"?

Alte discuții în legătură

Marca înregistrată bob02008 bob02008 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate cu mai multe domenii de activitate , de la comerț , o gama variata de servicii pana la producție. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere deseuri reciclabile zoro63 zoro63 Buna ziua.....vreau sa demarez o afacere in domeniul -colectare deseuri reciclabile-va rog pas cu pas ce trebuie sa fac...mentionez ca am un srl proaspat facut ... (vezi toată discuția)
Cadru legislativ agentie modelling Ayline Ayline Buna ziua, As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa imi deschid o agentie de modelling si as dori sa stiu detalii cu privire la cadrul legislativ ... (vezi toată discuția)