avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Imatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Imatriculare auto

buna ziua
cu trei zile in urma am vandut o masina care sa defectat la noul proprietar in urma discutiilor am cazut de acord sa o primesc inapoi masina a fost scoasa de la mine din evidenterle primariei dar el nu a apucat sa o inscrie la primaria lui intrebarea mea este cum pot sa trec masina pe numele meu din nou la primarie
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 16 Martie 2019
Incheind un document prin care sa deveniti proprietarul vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare mașină GentianaM GentianaM Buna ziua! Am urmatoarea problema. In urma cu cateva luni am.vandut masina , persoana căruia am vandut-o ne-a tot amânat cu înmatriculare pe numele lui, din ... (vezi toată discuția)
Poti fi dat in judecata de proprietarul masinii daca nu ai trecut-o pe numele tau? AlexandraR93 AlexandraR93 Buna ziua! Am si eu o intrebare: acum ceva timp am achizitionat o masina, am bagat multi bani in ea, fiindca mereu se defecta si astfel i-am spus ... (vezi toată discuția)
Anulare vanzare masina valentinneagu87 valentinneagu87 Am vrut sa cumpar o masina de la un cunoscut si am facut contract de vanzare cumparare. Dupa ce vanzatorul a inregistrat contractul la primarie si masina a ... (vezi toată discuția)