avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legal?

Suntem o biserică într-o localitate prin care trece un drum județean. În afară părții carosabile am amenajat (neasfaltat sau betonat, doar pământ și piatră) un mic spațiu de parcare pentru a nu îngreuna circulatia pe acest drum. Primarul comunei a trimis poliția locală ca sa mutam mașinile de acolo. A făcut un vecin din dreptul acelei parcări reclamație la primărie. Precizez că nu este blocată intrarea și nu îngrădește în nici un fel accesul pe proprietate a vecinului, iar în acel tronson de drum nu acționează nici o restricție de a nu opri. Întrebarea mea este legal ca să mi se ceară să nu opresc acolo? Mulțumesc..
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
minel ungureanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:43, 16 Martie 2019
Nu prea vad de ce nu s-ar putea opri pentru parcare daca daca nu se încurcă circulația.
Multi parchează mașinile în fața casei în mediul rural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bariera auto si dreptul la acces mahi mahi Buna. Este prima oara cand va scriu asa ca am sa va rog sa-mi iertati stangacia in exprimare. Problema mea este urmatoarea: eu locuiesc ca si chirias ... (vezi toată discuția)
Legislație parcări amenajate pentru tiruri petea24 petea24 Buna ziua ! In anul 2010 am hotarit cu stoul meu sa ne mutam in mediu rural pe a avea mai multa liniste. In anul 2013 ne-am mutat in casa nou construita. De ... (vezi toată discuția)
Au voie tirurile linga casa mea? petea24 petea24 Buna ziua ! In anul 2010 am hotarit cu stoul meu sa ne mutam in mediu rural pe a avea mai multa liniste. In anul 2013 ne-am mutat in casa nou construita. De ... (vezi toată discuția)