Buna ziua
Am avut nunta in data de 21.07.2018 și am contactat un student (persoana fizica neautorizata) pentru servicii foto-video.
Am încheiat un contract în care nu se specifica o data de predare a materialelor. Au trecut aproape 8 luni și el nu vrea sa mi predea materialele , găsește scuze că nu are timp , că mă suna sau că o să mi le trimita și nu se tine de cuvânt. Eu vreau să îmi recuperez materialele având în vedere că am achitat suma specificata in contract ( am dovezi și martori) .
Cum pot sa procedez ?
Este valabil un contract doar cu datele personale și semnăturile părților , fara stampila de firma sau legalizare notariala?
e sub semnatura privata, nu l-a contestat nimeni, a produs efecte, deci e valabil. ati dat peste inca un neserios, care inca nu v-a prelucrat pozele si montat filmele. daca ii cereti fisierele brute, probabil ca le veti obtine. e riscul de a fi angajat neprofesionisti. puteti sa-l actionati in justitie, dar va dura
Autorizatii
Xandor
As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)