avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestări servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestări servicii

Buna ziua
Am avut nunta in data de 21.07.2018 și am contactat un student (persoana fizica neautorizata) pentru servicii foto-video.
Am încheiat un contract în care nu se specifica o data de predare a materialelor. Au trecut aproape 8 luni și el nu vrea sa mi predea materialele , găsește scuze că nu are timp , că mă suna sau că o să mi le trimita și nu se tine de cuvânt. Eu vreau să îmi recuperez materialele având în vedere că am achitat suma specificata in contract ( am dovezi și martori) .
Cum pot sa procedez ?
Este valabil un contract doar cu datele personale și semnăturile părților , fara stampila de firma sau legalizare notariala?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:33, 16 Martie 2019
e sub semnatura privata, nu l-a contestat nimeni, a produs efecte, deci e valabil. ati dat peste inca un neserios, care inca nu v-a prelucrat pozele si montat filmele. daca ii cereti fisierele brute, probabil ca le veti obtine. e riscul de a fi angajat neprofesionisti. puteti sa-l actionati in justitie, dar va dura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot recupera filmarea nunții! bună ziua! anul trecut în luna mai am avut nunta. am căzut ... AlexXCIV AlexXCIV Bună ziua! Anul trecut în luna mai am avut nunta. Am căzut de acord sa primim tot materialul \"la gramada\" însă abia anul acesta în februarie am primit ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)