avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcarea proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcarea proprietatii

Buna ziua,
incepand cu anul trecut echipe care sustin ca reprezinta MOL Romania instaleaza dispozitive pentru masuratori/prospectiune pe terenuri aflate in proprietatea mea. Desi am notificat in repetate randuri celor care se ocupa de asta faptul ca nu mi s-a cerut acordul de a incalca proprietatea si oricum nu sunt de acord - se pare ca nu intereseaza pe nimeni . Cui ma pot adresa ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului de proprietate lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua, Am marea rugaminte sa-mi oferiti cateva informatii in legatura cu incalcarea dreptului de proprietate: am pamant in judetul Neamt, intr-o comuna. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate ada50 ada50 Buna seara,sotul meu este coproprietar cu o matusa in raport de 1/2.Fiind plecat de 30 ani,in urma decesului parintilor, a lasat cheile casei matusii ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune asaveid asaveid Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: un teren situat in extravilan, 3 frati care detin terenuri invecinate, pe care il primesc ca zestre la ... (vezi toată discuția)