avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

In 08/2018 fratele neu a fost prins la volan baut,a fost la Spital pentru stabilirea alcolemie (0,8) si i sa luat permisul.
Auf trecut 7 Luni si nu a primit Nici und raspuns.
Amenda nu permis nu.
Intrebarea e cat dureaza pana primrste und raspuns si unde trebuie sa se intereseze.
Multumesc anticipat
sigur exista un dosar la parchet.
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
adriandimitriu, utilizator
Se poate interesa la poliție sau parchet. Trebuia sa solicite sa plateasca contravaloarea probelor biologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
0,51 în aerul expirar Crisbibi Crisbibi Soțul meu în august 2017 a făcut alegerea de a se urca la volan băut de atunci dosarul este tot la acel polițai care a făcut constatarea .soțul a ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc rezultatul la probele biologice? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua ,CAT DUREAZA SA MI VINA DIN BUCURESTI REZULTATUL LA PROBE BIOLOGICE ,MA PRINS BAUT LA VOLAN ACUM 2 LUNI SI NICI ACUMA NU MIA VENIT NIMICA NICI DE ... (vezi toată discuția)