avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite

Buna ziua. Vreau sa cumpăr o locuinta cu credit in Londra. Mai am un credit in Romania pana in aprilie 2020. Sunt la zi cu ratele. Cei din Londra interoghează si baza de date din România?
Cel mai recent răspuns: adelinasi , utilizator 14:48, 18 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce stiu eu, nu. Oricum, din moment ce va achitati creditul, cu siguranta nu vor fi probleme.
Multumesc.

Company Advising a scris:

Din ce stiu eu, nu. Oricum, din moment ce va achitati creditul, cu siguranta nu vor fi probleme.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata după 3 ani poate influența prescripția unei datorii bancare? tushu tushu Bună ziua! Cu ani în urmă, am luat un credit de la un IFN. Am încetat să mai fac plăți în 2016. Ulterior, în martie - aprilie 2020, am făcut două ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca geta toader geta toader Buna ziua!In urma cu 2 ani am luat de la o banca din romania,un credit de nevoi personale.Am platit cateva rate si apoi am ramas fara servici,apoi am plecat la ... (vezi toată discuția)
L 112 / 1995 solutii ????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)