avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrarea acces garaj aflat sub casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrarea acces garaj aflat sub casa

Bună ziua, o constructie ( casa ) in suprafata construita de 90 mp ( in acte ) astfel: casa are laturile de 8 m si 9 m . Accesul la garaj este o alee betonata de aproximativ 18 mp. Se poate dezmembrarea aceasta cale de acces garaj de casa, astfel incat casa sa ramana de 72 mp si accesul la garaj ( cei 18 mp ) sa apara ca si teren ( inclus in restul terenului de langa casa )? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ContSters78644 ContSters78644 buna ziua.va rog sa ma alutati cu niste raspunsuri.situatie f complicata teren curti-constr intravilan de 320 m2 forma dreptunghiulara cu latura de 12 m la ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere arigo arigo Buna ziua, Am dezmembrat un lot de teren in alte doua loturi, primul lot care are pe el o constructie o sa-mi ramana mie iar pe al doilea o sa il dau fiului ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren cu constructie TheoPopescu TheoPopescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o ... (vezi toată discuția)