avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru creșterea copilului,mama minora
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru creșterea copilului,mama minora

Buna ziua! Sunt eleva in clasa a Xa dar mentionez faptul că pe parcursul anului am mers la scoala nici mai mult nici mai puțin de o lună, aproximativ o lună jumătate din motive personale nu am putut continua. Dacă continui sa merg aceste 3 luni de zile la scoala pot beneficia de indemnizație pentru creșterea copilului? Pot merge si in septembrie atat timp cat data de nastere este aproximativ pe 20 octombrie. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 18 Martie 2019
Da, poti beneficia de indemnizatie cu conditia sa iti continui studiile după nastere.
Unde este menționată obligatia de a continua cursurile dupa nastere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! urmează să nasc anul acesta in luna septembrie (dată ... AnastasiaT AnastasiaT Buna ziua! Urmează să nasc anul acesta in luna septembrie (dată aproximativă 20) intre timp doresc sa ma înscriu la o școală postliceala. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație ccc Anamaria271991 Anamaria271991 As dori si eu o informatie .Sunt însărcinată in 6 săptămâni si momentan sunt angajata de 2 luni.In trecut am urmat cursuri de zi la o școală ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre somaj Raku220 Raku220 Buna seara! Am o intrebare : Daca numai fac scoala (m-am lasat in clasa a 9 a pe la jumatate ) si am 17 ani si jumatate acum am vreo sansa sa primesc somaj? ... (vezi toată discuția)