avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Urmează să nasc anul acesta in luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Urmează să nasc anul acesta in luna septembrie (dată ...

Buna ziua! Urmează să nasc anul acesta in luna septembrie (dată aproximativă 20) intre timp doresc sa ma înscriu la o școală postliceala. Intrebarea mea e urmatoarea: daca sotul meu va intra in concediul de creștere al copilului, eu fiind eleva, voi mai beneficia de indemnizație sau va lua doar el indemnizația după calculul veniturilor din ultimul an? (Stiu ca mamele care sunt înscrise la cursuri de zi pot beneficia de indemnizația minima de 1250)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 21 Iulie 2021
Buna ziua,
Trebuia sa fii fost eleva cu cel putin 12 luni inainte de a naste pentru a beneficia de indemnizatie.
Va întra soțul in CCC dacă îndeplinește condițiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)