avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru servicii de cazare mixte sunt obligat să ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru servicii de cazare mixte sunt obligat să cumpăr casa de marcat?

Am un pfa cu actvitate de cazare. Sunt nevoit sa cumpar casa de marcat sau nu? Mi-au spus ca daca am un nr de maxim 3 camere de inchiriat ocazional nu imi trebuie casa de marcat. Daca aveti dumneavoastra timp va rog frumos sa imi spuneti care sunt termeni legali sa nu imi cumpar casa de marcar?Cu multa stima si respect, o zi frumoasa sa aveti.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am fost chemat telefonic la anaf pentru că cei de la antifraudă m-au găsit pe olx cu ofertă de cazare. ce pot face în această situație? free_your_mind free_your_mind Bună seara, Am şi eu o problemă şi v-aş ruga frumos să mă ajutaţi. De câteva zile mă tot suna cineva să ceară cazare, eu având anunţ pe OLX ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa folosesc casa de marcat? HUBARDONI HUBARDONI Lucrez in domeniul Transporturi rutiere de marfuri,Cod CAEN 4941,ca PFA,cu o singura autoutilitara, apartinind cat.B,cu care pot transporta maximum 750Kg ... (vezi toată discuția)
Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)