avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiune credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiune credit bancar

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri:
In luna februarie 2012, impreuna cu fostul sot,am cumparat un apartament prin Creditul Prima Casa, jumatate-jumatate.
Dupa 2 ani am divortat, eu am ramas in apartament, continuand sa platesc rata creditului.
Dupa 7 ani fostul sot imi cere sa preiau singura contractul de credit sau sa vand apartamentul, pentru ca el sa nu mai apara in acest contract.
Nu am cum sa preiau singura acest contract, deoarece nu am venituri salariale, fiind administratorul si asociat unic in firma fara contract de munca.
Am incercat sa transfer acest credit pe firma, nu se poate.
Intrebarea este daca fostul sot poate ceda partea lui de credit firmei?
M-a sfatuit cineva ca s-ar putea ca o cesiune de creante, cred.
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cesiune credit bancar alexutza90 alexutza90 Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri: In luna februarie 2012, impreuna cu fostul sot,am cumparat un apartament prin Creditul Prima Casa, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu împreuna cu fostul sot am achiziționat un apartament ... Claumary Claumary Buna ziua! Eu împreuna cu fostul sot am achiziționat un apartament prin programul prima casa in anul 2013. In 2017 am divorțat dar nu am făcut partaj. Eu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca antoniaantonia antoniaantonia Am facut un contract de descoperire de cont acum cativa ani, cand munceam. Din 23 august dint in SOMAJ TIMP DE UN AN. In 2012, am depus bani in contul datoriei ... (vezi toată discuția)