Am cumparat de maxim 7 zile o masina SH din romania ,, imatriculata, am vazut masina, am facut un test, volanul tragea greu, vanzatorul mi-a spus ca e din vina voltajul bateriei, am facut contract vanzare cump si toate restul actelor si am mers sa luam alta baterie, Am cumparat-o tot din banii mei dar cand a instalat-o vanzatorul pe masina a montat invers bornele rezultand prajirea calculatorului masini. Necesita inlocuirea calclatorul BSI si cheilor masini plus posibil altele. As vrea sa o dau inapoi si sa primesc banii deoarece asa nu poate fi folosita. In cazul in care nu va dori prin proces am sanse ? Masina are actele in regula insa pe talon nu e mentionat instrainare la data .. catre ... in rest avem toate actele in regula.
Dv denuntati ca actualmente masina are calculatorul ars urmare actiunii vanzatorului acumulatorului
Ce vina are vanzatorul pentru ca vanzatorul acumulatorului a incurcat polaritatea bornelor ?
Nu va hazardati cu actiune in instanta impotriva vanzatorului vehiculului care nu are raspundere pentru actiunile tertilor
M-am exprimat eu gresit , nu vanzatorul acumulatorului a montat acumulatorul ci vanzatorul masini a montat acumulatorul ... imi cer scuze pentru exprimare
Masina
vulcan50
am cumparat o masina MATIZ anul trecut in luna aprilie.am semnat actele de vanzare cumparare ,totul a fost ok. la RAR cand sa merg sa o verific ... (vezi toată discuția)