avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Masina cumparata - nereguli, reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Masina cumparata - nereguli, reziliere contract

tatal meu a cumparat din targul de masini o dubita. a facut contractual cu proprietarul I-a dat banii dar pe cand sa-si traca masina pe el a constatat ca aceasta nu are taxa de prima inmatriculare platita desi I se spusese ca toate actele sunt in buna regula iar la o alta verificare mai amanuntita mai gasit si alte nereguli destul de grave.se poate rezilia contractual de vanzare cumparare pentru faptul ca tatal meu a fost inselat de vanzator?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:13, 22 Noiembrie 2013
Teoretic cumparatorul poate promova actiune sub aspectul savarsirii de inselaciune
Ii revine obligatia sa sustina si sa probeze in conditiile legii ca nu a fost corect informat referitor la taxa si restul neregulilor existente la bunul achizitionat
De regula achizitionarea de auto sh se realizeaza ulterior verificare responsabila documente si verificare tehnica in service autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si am fost pacalit AlexBC AlexBC Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta problema. Sunt din Bacau si ieri am cumparat o masina din Focsani de pe un site auto. In anunt ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - pacaleala ediedi ediedi Buna ziua, Am cumparat o masina sh, ulterior am aflat ca nu are km reali si cartea de revizie e falsa.mai pot sa fac ceva dat fiind faptul ca am cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Vanzator autoturism mincinos multitech multitech Am achizitionat de pe internet un autoturism. In anunt se specifica norma de poluare EURO4. Dupa ce iau legatura cu vanzatorul mi se specifica la solicitarea ... (vezi toată discuția)