avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masina second hand - pacaleala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Masina second hand - pacaleala

Buna ziua,
Am cumparat o masina sh, ulterior am aflat ca nu are km reali si cartea de revizie e falsa.mai pot sa fac ceva dat fiind faptul ca am cumparat-o de la un domn ale carui date nu le am, mai putin numarul de telefon?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 22 Noiembrie 2013
ediedi a scris:


am cumparat-o de la un domn ale carui date nu le am,


Daca ati cumparat prin incheierea de document legal,teoretic in document trebuie sa fie inscrise datele vanzatorului
Daca aveti nemultumiri ,initial contactati telefonic vanzatorul
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea promovarii unei plangeri sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere gard proprietate roman_costi roman_costi Vecinul meu mi-a distrus gardul proprietatii pentru lucrari la alimentarea cu apa pe o lungime de 50 de cm. Gardul este din beton si stricaciunea este foarte ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu masina nitaflori1 nitaflori1 am cumparat o masina acum 2 ani cu 27.500 km iar acum am aflat ca masina avea 82.700 km cu 2 luni inainte de a o cumpara eu din baza de date a ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)