Buna ziua,pana la data de 28 feb 2018 am lucrat ca si agent de vanzari,de pe data de 1 martie la spusele medicului am intrat in concediu de risc maternal,firma fiind din alt judet au hotarat sa inchida ruta mea si sa nu ma inlocuiasca cu nimeni,problema mea ar fi ca de la clientii care ii aveam a mai ramas de recuperat o suma de 2300 de lei ceea ce firma a reusit sa ma convinga sa mii opreasca din salariul din februarie ca apoi sa ii recuperez de la client .o greseala mare din partea mea,Acum de la data de 1 eu nu am reusit sa recuoerez nici un ban si tin sa cred ca am pierdut un salariu pentru care am muncit o luna de zile ,I
Intrebarea mea este daca pot face ceva in cazul asta si daca eu sunt obligata sa recuperez banii si sa mi se opreasca din salariu,recuperandu-mi salariu doar in urma incasarilor,fiind insarcinata nu ma pot depla zilnic la clientii datornici in speranta ca vor achita ,ce as putea face sa imi recuperz bani de la firma si apoi firma sa ii recupereze de la client prin n moduri sau pe baza contractului de colaborare ,un sfat va rog,
multumesc din suflet