Fratele meu a primit un teren de la tata care era cumparat sau primit de la primaria Ghiroda..Tata a murit in 2012 iar in 2018 a murit si mama.Pe mama a ingrijit- o o nepoată.Acum fratele meu vrea sa o scoată din casa ca e casa lui.El are casa facuta pe terenul primit de la tata.In 2013 după ce a murit tata el a intabulat casa si terenul acestea apărând pe CF ca bun propriu prin concesie.Daca el vrea si casa părintească și a mai primit si acest teren noi ca frati putem contesta terenul lui?
Depinde ce intelegeti dvs prin „a primit un teren”. Daca l-a cumparat este una si daca i-a fost donat este alta. In plus, conteaza al cui era terenul si conteaza daca s-au dezbatut succesiunile.
Mostenire
rempy
Am o intrebare, Tatal meu a murit in urma cu 17 ani, toate actele pe casa si terenuri, au fost intocmite pe numele bunicii, urmand sa fie trecute pe tata. La ... (vezi toată discuția)
Succesiune
olteanoctavia
Tata a murit de 4 ani. In urma lui a ramas casa parinteasca pe care a construit-o impreuna cu mama si inca o casa pe care a cumparat-o jumatate impreuna cu ... (vezi toată discuția)