avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ca si frati putem avea pretentia la un teren?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ca si frati putem avea pretentia la un teren?

Fratele meu a primit un teren de la tata care era cumparat sau primit de la primaria Ghiroda..Tata a murit in 2012 iar in 2018 a murit si mama.Pe mama a ingrijit- o o nepoată.Acum fratele meu vrea sa o scoată din casa ca e casa lui.El are casa facuta pe terenul primit de la tata.In 2013 după ce a murit tata el a intabulat casa si terenul acestea apărând pe CF ca bun propriu prin concesie.Daca el vrea si casa părintească și a mai primit si acest teren noi ca frati putem contesta terenul lui?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:59, 19 Martie 2019
Depinde ce intelegeti dvs prin „a primit un teren”. Daca l-a cumparat este una si daca i-a fost donat este alta. In plus, conteaza al cui era terenul si conteaza daca s-au dezbatut succesiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire rempy rempy Am o intrebare, Tatal meu a murit in urma cu 17 ani, toate actele pe casa si terenuri, au fost intocmite pe numele bunicii, urmand sa fie trecute pe tata. La ... (vezi toată discuția)
Succesiune olteanoctavia olteanoctavia Tata a murit de 4 ani. In urma lui a ramas casa parinteasca pe care a construit-o impreuna cu mama si inca o casa pe care a cumparat-o jumatate impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)