avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preschimbare nume acte mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preschimbare nume acte mostenire

Buna ziua.Ma numesc Maria Popescu dupa ce m-am casatorit acum 2 ani si am luat numele de familie al sotului.Am mostenit un apartament dupa decesul tatalui meu iar la momentul respectiv cind s-a facut dezbaterea mostenirii,nefiind casatorita actele au fost facute pe numele de Maria Manolache.Acum vreau sa vand apartamentul,dar cum in buletin apar Popescu iar numele de fata din acte e Manolache,trebuie sa schimb numele in actele apartamentului.Va rog spuneti-mi unde trebuie sa fac schimbarea de nume si cel mai important care este termenul de preschimbare a numelui in acte(nr.de zile).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:31, 19 Martie 2019
Nu trebuie să schimbați nimic.
Aveti cnp-ul neschimbat, iar la vânzare veti prezenta certificatul de căsătorie.
Iar ca fapt divers, actele de proprietate nu se schimba in functie de starea civila a persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu actele de proprietate dupa schimbarea numelui? Silvia@Maria Silvia@Maria Mi-am schimbat numele si apartamentul il am pe numele avut anterior. Unde trebuie sa schimb si ce trebuie sa fac pentru ca in momentul in care decid sa il vand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa revin la numele din urma zehra123456 zehra123456 sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Transificarea numelui zehra123456 zehra123456 locuiesc ın turcia de 18 ani si sint casatorita cu cetataen turk am doi copii.Am si certificat de casatorie romana .Cınd am devenit cetatean turk mi-am ... (vezi toată discuția)