avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare

Buna ziua! Parintii mei vor sa imi faca acte de vanzare cumparare pentru casa in care locuiesc ei acum, problema este ca nu au acte de proprietate pe casa. Autorizatia de constructie si schita dina nul 1971 sunt pe numele bunicului mamei, decedat de multi ani. Ei au platit impozitul la primarie pe numele lor, toate utilitatile sunt tot pe numele lor. Ce ar trbui sa faca ca sa poata dobandi acte, ca mai apoi sa imi faca mie acte de vanzare cumparare. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Carla Ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:59, 19 Martie 2019
Să dezbată succesiunea după proprietarii inişiali ai imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare fara titlu de proprietate? andressa01 andressa01 Situatie concreta: in Mai 1948 strabunicii au cumparat un teren pe care au ridicat o casa de paianta; actul care dovedeste achizitia este o chitanta de vanzare ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire maralex maralex Am si eu 2-3 intrebari si pana voi ajunge la un avocat/notar voi intreba aici. Deci prin anul 1999 bunica mea cu cel de-al doilea sot sau mutat la tara la ... (vezi toată discuția)
Cum procedez Lincu Mihai Lincu Mihai Buna ziua , am o mare dilema . As vrea sa încep sa construiesc o casa , problema consta in faptul ca pământul este pe numele bunicului meu care a decedat . ... (vezi toată discuția)