avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conventie civila se ia in calcul la concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conventie civila se ia in calcul la concediul de maternitate

Buna ziua! In luna anterioara nasterii celui de-al doilea copil voi avea incheiata o conventie civila. Restul de 5 luni se constituie din indemnizatia de crestere pentru primul copil. Mentionez ca ultimul job a fost pe o perioada determinata si contractul s-a incheiat deja in 2017, inainte sa intru in CIC pentru primul copil. Ce anume trebuie sa fac pentru a fii luata in considerare si luna cu conventia civila ? Stiu ca se plateste un CCIASS de 0.85%, dar nu stiu prea multe detalii. Daca suma din conventie depaseste cele 12 salarii minime brute pe tara, se poate face ceva astfel incat sa poata fii luata in calcul intreaga suma? Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical de sarcina si lauzie july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Cum se calculeaza concediul de sarcina si lauzie cod 08 in urmatoarea situatie: -primele 5 luni anterioare persoana a beneficiat de indemn. ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ardnaxela ardnaxela Buna ziua, Am o mare problema .Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste la aprox. o luna dupa incheierea concediului de crestere a primului ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie pentru crestere copil de pana la 2 ani sommyint sommyint Buna ziua! Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti. In data de 28.08.2012 am incheiat contract individual de munca femeii de serviciu. Pana la aceasta ... (vezi toată discuția)