avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire bunici_nepoti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire bunici_nepoti

Care este cea mai rapida modalitate de a face o succesiune de la bunicii mamei:.
_bunicii au murit pe rand
_mama a murit si ea , nu a avut frati
-sunt unicul fiu
-tata (sotul mamei) traieste.
Vreau sa ma mut in alta tara si vreau sa fac cadastre la tot ce am aici .

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:15, 20 Martie 2019
Bunicii dvs. au mai avut si alti copii, in afara de tatal/mama dvs.?
Daca nu, sau chiar daca da si ajungati la un acord cu dumnealor, va puteti adresa notarului din localitatea unde a avut ultimul domiciliu mama dvs., daca dansa a fost copilul bunicilor. dvs.
Dezbateti succesiunea dupa bunici, mostenitoare fiind mama, in calitate de fiica postdecedata.
Apoi, dezbateti succesiunea dupa mama, mostenitori fiind dvs si tata.
Dupa ce obtineti certificatele de mostenitor, puteti intocmi documentatia cadastrala si intabula dreptul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor. bunicul meu a murit demult. În urma mortii ... Catalin-T Catalin-T Buna ziua tuturor. Bunicul meu a murit demult.în urma mortii lui au ramas 5800mp de teren agrícol.a avut o fiica si un fiu.Tata la fel a murit.fratele meu a ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Succesiune act proprietate Merrylisa Merrylisa Buna ziua,care sunt pasii in urmatoarea situatie?bunicul meu din partea tatalui a fost unicul proprietar al casei,a murit,bunica la fel,tatăl meu care era ... (vezi toată discuția)