avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor. Bunicul meu a murit demult. În ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor. Bunicul meu a murit demult. În urma mortii ...

Buna ziua tuturor. Bunicul meu a murit demult.în urma mortii lui au ramas 5800mp de teren agrícol.a avut o fiica si un fiu.Tata la fel a murit.fratele meu a murit anul acesta (2023).. Pe titlul de propietete sunt trecuti fiica si mostenitorii fiului adica nepotii bunicului. Ce trebuie facut ca sa îl împartim si sa îl vindem? Multumesc mult pentru sugestii Sau sfaturi.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:59, 30 Mai 2023
Dezbateti succesiunea după fratele dvs (moștenitori fiind mama si ceilalți frati ai dvs), faceți documentația cadastrala, intabulati certificatul de moștenitor dupa care, vindeți cu toții (mătușa, mama, dvs și fratii) si împărțiți banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)
Cine va mosteni apartamentul? RicaRamurica RicaRamurica . Ei au avut un apartament. Ei au avut doua fiice care traiesc: una e mama mea si alta matusa mea. Matusa mea are un fiu .. Matusa mea si mama mea vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunici_nepoti doggystyle1982 doggystyle1982 Care este cea mai rapida modalitate de a face o succesiune de la bunicii mamei:. _bunicii au murit pe rand _mama a murit si ea , nu a avut frati -sunt ... (vezi toată discuția)