avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoturism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoturism

Conduc de ani de zile autoturismul mamei mele care are 74 de ani!Va rog sa imi spuneti cum sa facem ca sa nu mai plateasca asigurarea asa de mare , doar fiindca este batrana?As vrea sa intocmesc asigurare pe numele meu fiindca eu o conduc.Dar exclusa varianta sa trec masina pe numele meu prin vanzare cumparare.S-ar putea la notar prin procura?Sau orice alt mod dar fara cumparare sau donatie !Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:51, 20 Martie 2019
Buna dimineata.Asigurare nu se poate face decat pe numele mamei dvs.
S-ar putea la notar prin procura?

Prin procura proprietar tot mama dv este si ramane
Analizati varianta donatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil intre parinti si copil Tunderbild Tunderbild Buna ziua Situatia mea este urmatoare: Mama mea a divortat si din a doua casatorie am un frate vitreg... Fiindca eu am grija mai mult de mama si pot sa zic ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar autoturism dupa decesul tatalui. superbus superbus Buna seara. Am o nelamurire legata de urmatoarea problema : Tatal meu (proprietarul unui autoturism Dacia Logan) a decedat acum 1 luna. Conform ... (vezi toată discuția)