Buna ziua! Sunt in divort, am avut a doua infatisare pe 19.03 care s-a amanat pe motiv ca avocatul paratului era in concediu si avea sa vina in noaptea zilei procesului, dar si ca martorul acestuia nu s-a prezentat din motive personale. Ma puteti ajuta, va rog, cu traiectoria procesului? Cum va decurge procesul si ce se va intampla la urmatoarea infatisare stabilita pe data de 21.05? S-a efectuat
audierea minorului, paratul nu vrea sa paraseasca domiciliul sfidand si increzandu-se in fortele proprii ca procesul va dura si ca el va sta mult si bine in imobilul cumparat de parintii mei. Eu ma reprezint singura, nu am avocat, iar raspunsurile dumneavoastra, la diferite subiecte lansate de mine, m-au ajutat foarte mult si pentru asta va multumesc tuturor!
Trebuia să vă opuneți, clar nu era motiv de amânare!
Nu există un tipar prestabilit, poate surveni impreviziunea dar în principiu dacă s-au administrat toate probele, instanța va acorda cuvântul pe fond.
Divort
Enyya1
Buna seara! Ce se intampla daca, in cazul unui divort, martorul paratului nu se poate prezenta la data stabilita ? Cum va fi afectat reclamantul din acest ... (vezi toată discuția)