avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! Sunt in divort, am avut a doua infatisare pe 19.03 care s-a amanat pe motiv ca avocatul paratului era in concediu si avea sa vina in noaptea zilei procesului, dar si ca martorul acestuia nu s-a prezentat din motive personale. Ma puteti ajuta, va rog, cu traiectoria procesului? Cum va decurge procesul si ce se va intampla la urmatoarea infatisare stabilita pe data de 21.05? S-a efectuat
audierea minorului, paratul nu vrea sa paraseasca domiciliul sfidand si increzandu-se in fortele proprii ca procesul va dura si ca el va sta mult si bine in imobilul cumparat de parintii mei. Eu ma reprezint singura, nu am avocat, iar raspunsurile dumneavoastra, la diferite subiecte lansate de mine, m-au ajutat foarte mult si pentru asta va multumesc tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
Enyya1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:46, 20 Martie 2019
Trebuia să vă opuneți, clar nu era motiv de amânare!
Nu există un tipar prestabilit, poate surveni impreviziunea dar în principiu dacă s-au administrat toate probele, instanța va acorda cuvântul pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am urmatoarea problema la care va rog sa imi dati ... EmanuelaElena EmanuelaElena Buna ziua. Am o problema la care va rog sa imi dati un raspuns. Sunt in divort de 2 ani iar procesul a tot fost amanat din cauza ca \"sotul\" nu s-a prezentat. ... (vezi toată discuția)
Divort Enyya1 Enyya1 Buna seara! Ce se intampla daca, in cazul unui divort, martorul paratului nu se poate prezenta la data stabilita ? Cum va fi afectat reclamantul din acest ... (vezi toată discuția)
Proces penal iniþiere, constituire de grup infracþional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (legea 39/2003 art. 7) ContSters228422 ContSters228422 Sunt inculpat intr un proces penal cu 14 arestati -4 in libertate(printre care si eu)..peste o sapt este prima infatisare, termen intermediar (v-as fi ... (vezi toată discuția)