avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate pensiona
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate pensiona

Se poate pensiona o persoana bolnavă...pe caz de boala daca toate internarile si consultatiile si tratamentele sunt făcute in alt judet???e nevoie sa avem internării si in judetul unde avem domiciliul??ce multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:02, 20 Martie 2019
Nu contează județul, biletele de ieșire din spital sunt valabile pe teritoriul României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pentru incadrarea in penise de boală este nevoie ... alin2023 alin2023 Buna ziua! Pentru incadrarea in penise de boală este nevoie si de internare in spital, sau sunt suficiente referatele medicale? (vezi toată discuția)
Cetatean roman pensionat de boala cu domiciliul (resedinta) in alt stat dumitrudd dumitrudd Buna ziua, revin cu o intrebare care am mai postat-o dar nu am primit nici un raspuns, sper ca acum sa am mai mult noroc. Deoarece nu cunosc termenii legali o ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala Gheorghe liviu Gheorghe liviu Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am ... (vezi toată discuția)