avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributie CAS/CASS pentru PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributie CAS/CASS pentru PFA cu norma de venit

Bună ziua! Am înțeles că aș putea trece pe declarația unica o sumă mai mică pentru contribuția CAS sau CASS având în vedere faptul că venitul este de doar 22800 pe an,sub plafonul minim. Se poate plati doar jumătate? Dacă da,la care?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:32, 20 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar la cass bifati varianta cu plata pentru sase luni si sunteti asigurata tot anul 2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pfa și am venituri mai mici decât salariul minim. pot beneficia de asigurare medicală chiar dacă nu plătesc cass? Alice-Oana Alice-Oana Ca Pfa, avand venituri mai mici decat salariul minim pe economie, pot beneficia de asigurare medicala chiar daca nu platesc contributiile pentru sănătate? (vezi toată discuția)
Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Cass pentru dividende incasate in 2018 LigiaPopescu LigiaPopescu Buna ziua, Inteleg ca pentru dividendele incasate in 2017, in suma mai mare decat plafonul de 22.800 lei se plateste suma de 2.280 lei CASS in 2018. Nu ... (vezi toată discuția)