avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare limita de varsta

Buna ziua,
Respectuos,va rog sa-mi comunicati ,pensionarea pentru limita de varsta,a unei persoane de sex feminin,nascuta pe data de 01.01.1959,vechime in munca 31 ani si 4 luni.data primei angajari-11.11.1978.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: atu_targoviste , utilizator 17:52, 20 Martie 2019
Pensie la limita de varsta : dupa luna mai 2020. Stagiul complet de cotizare fiind de 31 ani si 4 luni.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare atu_targoviste atu_targoviste Buna ziua, Respectuos va rog sa-mi comunicati conditiile de pensionare(anticipat,anticipat partial,limita de varsta),pentru persoana de sex feminin nascuta ... (vezi toată discuția)
Pensionare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Cind se poate pensiona o pers de sex feminin nascuta in 09.11.1958,care a inceput sa lucreze 01.02.1979 si care este in pensie de invaliditate gr.III din ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata aangy20 aangy20 Buna seara, As dori sa stiu daca o persoana de sex feminin (este vorba de mama mea) nascuta la data de 14.05.1961 si cu o vechime de 38 de ani (data ... (vezi toată discuția)