avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social firma

Trebuie sa schimb sediul social al firmei. Detin un contract de comodat cu tatal meu pentru un spatiu. Comodatul este facut pe perioada nedeterminata. As dori sa stiu daca este obligatoriu sa fac un act aditional intre mine ca reprezentant al firmei si tatal meu pentru incetarea de comun acord, cu acordul ambelor parti a contractului de comodat si apoi sa fac demersurile pentru mutarea sediului firmei in spatiul care il am deja sau daca am hotarat sa ma mut in alt spatiu, vechiul contract de comodat isi pierde valabilitatea? Nu stiu cum sa procedez corect si care este ordinea care trebuie respectata in acest caz. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Maria Val , utilizator 12:52, 21 Martie 2019
Nu trebuie sa faceti niciun act aditional. Pur si simplu se schimba sediul social.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat. hellios hellios Buna ziua, Acum 2 luni am vandut o firma care isi avea sediul social in apartamentul proprietat personala, printr-un contract de comodat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)