avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Terminarea procesului civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Terminarea procesului civil

Buna seara . Pe scurt cam asa este:
A venit raportul de expertiza in aceeasi zi cu termenul de judecata. Sa amanat pt studiere o luna si ceva timp in care nu sa facut nici o obiectie din partea partilor. La urmatorul termen sa cerut de catre parti amanare pt alte motive. Acum la acest termen sa depus de catre ambele parti amanare pt o ora mai tarzie , tot in aceeasi zi. Avocatul unei parti se prezinta celalalt nu. Judecatorul ia ultima cauza si asculta pe av fara ca celalalt sa fie prezent si amana cauza pt pronuntare. Intrebarea este: se pot depune concluzii scrise dupa ce sa dezbatut fondul cauzei, este posibil ca sa asculti o parte si pe cealalta nu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:39, 21 Martie 2019
Se depun concluzii scrise rolul acestora fiind si de de a da posibilitatea părții absente sa isi prezinte concluziile/pledoaria finală.
Dacă partea sau avocatul nu se prezintă la judecată se judecă în lipsa.
Se pot depune concluzii.scrise.
Tocmai din acest motiv a si amânat pronunțarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise, discutie procedurala calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa va intreb urmatoarea chestie: Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla ... (vezi toată discuția)
Depunere concluzii la dosar VictorDobr VictorDobr Buna ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am depus o cerere de intervenţie principală în cadrul unui proces. ... (vezi toată discuția)
Va fi ultimul termen sau instanta va mai da inca un termen pentru punere de concluzii ? oanaportar oanaportar - la urmatorul termen de judecata intr-un proces penal vor fi audiati ultimii martori. - acest termen va fi si ultimul din dosarul penal ? sau se va mai ... (vezi toată discuția)