Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla extrajudiciara, iar debitoarea a cerut un termen ptr. studierea acesteia. Am fost de acord; s-a dat termen.
Daca depun Concluzii Scrise, si nu neaparat ca raspuns la intampinare, (note scrise.. e vreo diferenta?) la termenul urmator, debitoarea mai poate cere termen ptr. studierea acestora? Sau instanta sa acorde ptr comunicare in caz ca nu se prezinta debitoarea?
Vrea sa evit un alt termen, sa ma feresc mai degraba de concluziile scrise?
in principiu, concluziile scrise se depun in momentul in care instanta ramane in pronuntare/amana pronuntarea;
daca depuneti note scrise/note de sedinta e posibil sa se dea un nou termen
Pai nu mai sunt probe de administrat si sunt convins ca dupa acest urmator termen va ramane in pronuntare si ca la acest termen se va da si cuvantul pe fond.
Iar notele trebuie sa fie si ptr debitoare? Adica in dublu exemplar, sa i se comunice? Si le depun cand striga dosarul la bara sau dupa ce se da cuvantul si spune ca ramane in pronuntare ?
Art. 146. CPC
" Partile vor putea fi indatorate, dupa incheierea dezbaterilor, sa depuna concluzii scise sau prescurtari scrise, semnate de ele, a sustinerilor lor verbale.Partile vor putea depune concluzii scrise sau prescurtari chiar fara sa fie obligate.Ele vor fi inregistrate."
Concluziile scrise sunt pentru instanta nu si pentru adversar. Se depun dupa ce ai luat cuvantul.
Nu poate adversarul sa ceara termen pentru asa ceva, "sa ia la cunostinta", intrucat a fost de fata la pledoaria ta pentru care depui concluzii scrise si a cerut eventual cuvant in replica, daca nu cumva vazand apararea pe care o formulezi verbal, va cere amanarea pronuntarii pentru a depune si el concluzii scrise in replica la apararile tale.
Concluzii scrise
sake
Buna ziua!
Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur.
La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)