avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatii executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatii executari silite

Am participat la o licitatie executare silita si am depus suma cautiunea de 10% din pret. am castigat licitatia dar inca nu am facut actul de adjudecare inca nu a trecut termenul de 30 de zile
Nefiind informat deajuns despre licitatie si alte cauze as dori sa ma retrag de la licitatie si sa-mi recuperez cautiunea inapoi
Intrebarea este cum as putea sa-mi recuperez cautiunea inapoi de la executorul judecatoresc si daca am acest drept
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:26, 30 Mai 2019
Buna ziua!
Ce ați făcut cu licitația?
Ma interesează situația deoarece și eu as vrea sa particip la o licitație.
Mulțumesc

Dunca a scris:

Am participat la o licitatie executare silita si am depus suma cautiunea de 10% din pret. am castigat licitatia dar inca nu am facut actul de adjudecare inca nu a trecut termenul de 30 de zile
Nefiind informat deajuns despre licitatie si alte cauze as dori sa ma retrag de la licitatie si sa-mi recuperez cautiunea inapoi
Intrebarea este cum as putea sa-mi recuperez cautiunea inapoi de la executorul judecatoresc si daca am acest drept
Va multumesc

Cautiunea nu o mai recuperati din moment ce ati fost declarat castigator. Mai mult, conform art. 771 Cod procedura civila, puteti fi tras la raspundere pentru scaderea pretului si totodata vi se pot impune toate cheltuielile efectuate pentru vanzarea bunului. Deci ar fi bine sa va mai ganditi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)
Retragere din licitatie ContSters257086 ContSters257086 Buna ziua, As vrea va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Acum aprox. 3 sapt am participat la o licitatie,ce avea ca si obiect vanzarea ... (vezi toată discuția)