avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc stimulent la alt angajator?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc stimulent la alt angajator?

Am o întrebare. Pentru a beneficia de suplimentul de inserție trebuie sa ma reantorc la același loc de munca? Sau pot începe la alt angajator?
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cerasela 12 , utilizator 12:14, 27 Martie 2019
Puteti reveni la munca si la alt angajator.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre suplimentul de inserție Cerasela 12 Cerasela 12 Bună ziua. As dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns sigur.. Copilul meu pe data de 9×noiembrie face 2 ani... Din auzite știu ca dacă ma ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie FlorentinaFlori FlorentinaFlori Buna ziua! Urmeaza sa ma intorc la servici din Ccc, firma la care am lucrat nu mai are nevoie de atate angajate. Este posibil sa imi dea somaj, cum asi putea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cm-ccc-supliment insertie MonicaMII MonicaMII Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea :) Sunt in urmatoarea situatie: momentan sunt in Concediu de maternitate(postnatal), ... (vezi toată discuția)