avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

Este posibila retinerea permisului auto in cazul in care :agentul constatator nu a fost la locul faptei (permisul retinut fiind ptrr depasirea vitezei in localitate avand 103 km/h desi era cam la iesirea din localitate),a fost surpins cu pistolul,dar cine a filmat nu era imbracat in uniforma,nu era nici o masina de politie in zona,agentul care a dat amenda nu era la locul initial,eu fiind oprit pe raza urmatoarei localitati,semnatura de pe procesul verbal difera de semnatura de pe dovada,apare corectura la valoarea amenzii de la 1 facut 2,,deci sunt sanse sa se castige in instanta in cazul in care se stie caci corb la corb nu isi scoate ochii?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 02:26, 23 Martie 2019
Nu.
Daca exista filmare, nu se poate, "cam la iesirea in localitate" nu se prevede in codul rutier, erai in localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv viteza GabyDruga GabyDruga As dori sa fac o contestatie la un proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza. In fapt ag constatator mi-a comunicat viteza ... (vezi toată discuția)
Contestare pv Ionut.Alexandru Ionut.Alexandru buna ziua. Am nevoie de o mica îndrumare în legătură cu contestarea unui PV primit de la rutiera. În PV este mentionat ca am fost surprins cu aparatul TRU ... (vezi toată discuția)
Retinere permis mutza mutza Buna ziua! In data de 22.10.2014 am fost \\\\"surprins\\\\" de un Logan de politie (MCV), aflati in deplasare(veneau din sens opus), acestia intorcand pe linie ... (vezi toată discuția)