avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... audierea martorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

audierea martorilor

Daca in intrebarea adresata unui martor in timpul cercetarii judecatoresti se poate face referire la declaratia aceluiasi martor din timpul urmaririi penale ( Ex de intrebare: tinand seama ca in declaratia pe care ati dat-o in cursul urmaririi penale ati declarat ca ati primit 1000 de lei ........., ne puteti spune daca ...........) ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 12:41, 21 Martie 2019
Se poate adresa intrebarea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere parte vatamata pt audiere ca si martor MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Sunt parte intr un proces penal, fiind invinuit. Avand in vedere ca partea vatamata nu s a constituit parte civila in dosar am cerut audierea lui ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa dau declaratie ? cetateanul89 cetateanul89 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu acest aspect. Daca sunt cercetat pentru o infractiune, pot fi obligat sa dau declaratie la organul de cercetare penala ? ... (vezi toată discuția)
De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)