avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce taxa trebuie la primărie daca montez un cort ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce taxa trebuie la primărie daca montez un cort evenimente pe terenul meu proprietate?

Buna ziua am o întrebare .Am montat un cort evenimente pe terenul meu pe care îl închiriez la pers fizice ,iar ei își aduc ce firma de catering doresc pt a le organiza evenimentul.Am făcut la primărie o cerere prin care am solicitat să îmi calculeze o taxă pt perioada evenimentului că am montat cortul , însă nu mi-au dat nici un răspuns.Ce trebuie sa fac.Eu plătesc impozit la ANAF pentru tine declarația unica pt că am închiriat cortul .Primăria trebuie sau nu să îmi calculeze o taxă ?,Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren pt locuri de parcare Popescu Roberto Popescu Roberto Buna seara, Sunt proprietarul unui teren si intentionez sa inchiriez suprafete de 10mp pt locuri de parcare, detin si o societate al carei punct de lucru ... (vezi toată discuția)