avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casă fară contract/ vânzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casă fară contract/ vânzare

Bună ziua,
Am si eu o intrebare...
Părinții mei au cumpărat o casă in urmă cu 23 de ani fară contract, doar printr-o hartie scrisa de mâna pe care nu o mai au! Acum trebuie să vindem casa însă cum putem dacă nu avem nici un act care să dovedească ca acel imobil ne aparține!Noi am locuit acolo 23 de ani.
Mulțumesc,

Alte discuții în legătură

Cumparare casa, proprietar fara contract de vanzare cumparare Andrei Mihai Andrei Mihai Buna ziua, Doresc sa cumpar o casa, dar proprietarul nu mai are actul de cumparare al locuintei cu care figureaza in CF. Exista posibilitatea ca dupa ce ... (vezi toată discuția)
Acte casa Miss_Okazii Miss_Okazii Buna Ziua, In urma cu ceva timp parintii mei au cumparat o casa dar nu au facut actele nu au nici un act doveditor ca noi am dat o sma de bani fostei ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dreptului de uzucapiune Anayllyl Anayllyl Buna ziua! As dori sa aflu daca se poate mosteni dreptul de uzucapiune, mai precis: mostenitorul ar putea obtine dreptul de proprietate asupra unui imobil in ... (vezi toată discuția)