avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu procura

Buna ziua.
Se poate finaliza vanzarea unui apartament prin procura notariala de catre mama in cazul in care nu voi fi in tara ? Poate incasa ea in contul ei sau trebuie sa fie neaparat contul personal?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:50, 21 Martie 2019
Da, puteti lasa o procură.
Banii vor fi virati in care cont doriti dvs. Specificați in cuprinsul procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! impreuna cu sotul meu detinem un apartament. jumatate ... absalom34 absalom34 Buna ziua! Impreuna cu sotul meu detinem un apartament. Jumatate a fost donat de mama lui. Dorim sa ii acordam posibilitatea mamei de a-l vinde si de a se ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - vanzare cumparare. sebibv sebibv Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreaus a achizitionez un imobil de la niste prieteni, plecati in Canada. Ei nu se vor mai intoarce, nici macar pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea intrebare. matusa mea, sora mamei mele, ... simona toanchina simona toanchina Buna ziua, am urmatoarea intrebare. Matusa mea, sora mamei mele, in varsta de 75 ani, care este vaduva de 12 ani , este singura , nu a avut copii niciodata, ... (vezi toată discuția)