avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plată impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plată impozit

Bună ziua, doresc să mă informez în legătură cu situați plătirii impozitului la primărie (tm),
Dacă doresc să-mi vând mașina, trebuie plătite impozitele CURENTE sau pe tot anul asupra mașinii/tuturor bunurilor?
Având în vedere că eu trebuie să plătesc impozitul pe mașina mea pe 30 martie și 30 septembrie.
Eu vând mașina mâine și selectând ”plata datoriilor CURENTE”, nu-mi apare impozitul și pe septembrie de plătit, doar dacă selectez „plata tuturor datoriilor”.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:44, 21 Martie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa trebuiasca sa platiti impozitul pentru auto pe tot anul. Il platiti la ghiseu in momentul cand va duceti sa solicitati certificatul fiscal.
Deci nu se platesc datoriile restante pana la data solicitarii certificatului de atestare fiscala ?Trebuie să platesc chiar dacă o scot de pe mine încă mai repede decât plata primei tranșe?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu o s-o vindeti pana pe 31 martie, platiti prima jumatate si restul la data vanzari si a solicitarii certificatului fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare masina la administratia financiara ioana1000 ioana1000 Care este legea care precizeaza cum se inregistreaza o masina la administratia financiara : -pe ce nume : eu sunt casatorita si cand a fost sotul la ... (vezi toată discuția)
Credit auto Srb Srb Buna ziua, am un credit auto la banca si din cate am inteles am gaj pe ea. Eu as dori sa vand masina, dar am inteles ca din cauza contractului banca nu ma ... (vezi toată discuția)
Impozit primarie an in curs iogi iogi Buna ziua . Am solicitat la Primaria de domiciliu o adeverinta ca nu am datorii la ei privind proiectul ''Casa Verde'' si nedumerirea mea este ca imi zice ... (vezi toată discuția)