avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termeni si condiții opc ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termeni si condiții opc ?

Lucrez într-un centru medical, am întâmpinat probeleme cu o comanda de ochelari. Clienta a plasat o comanda cu 40% avans.
În momentul în care au fost gata a refuzat să îi ridice pe motiv ca nu îi plac lentilele din punct de vedere estetic, am refăcut comanda, optimizand lentilele însă tot nu dorește sa o ridice tot din motiv estetic si mai presus de toate dorește să îi rambursam avansul, în cazul în care avansul ei s-a dus spre furnizorul de lentile.

Alte discuții în legătură

Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)
Optica-teapa? Waddyx Waddyx In luna februarie am fost la magazinul VISION OPTICA de pe Sos. Stefan cel Mare si am cerut o oferta pt lentile heliomate, am cazut de acord asupra uneia de ... (vezi toată discuția)
Ochelari purtati un an de zile cu dioptriile lentilelor inversate menphis234 menphis234 Buna ziua, Anul trecut am fost la un magazin de ochelari cu o reteta de la medic. Mi s-au facut ochelarii dar se pare ca mi-au fost inversate dioptriile ... (vezi toată discuția)