avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna ziua, sunt din braila ,sotul meu a semnat un contract cu firma “delagaz”din Brașov pe 2 ani l-a aburit ca sunt de la engie sa continue contractul ca are revizii gratuite , se grăbea sa mearga la dentist si a semnat si as vrea sa reziliez contractul dar nu stiu ce consecințe o sa trag ca ei nu spun nimic . Dupa doua zile m-am dus la ei si am spus ca vreau sa reziliez contractul si au zis ok dar m-am trezit ca deja imi intrerupsese contractul cu Engie
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
sebesului, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:47, 23 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine citiţi cu atenţie contractul semnat de soţ şi vedeţi care sunt clauzele de reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o asa zisa firma de modeling, va rog cititi Constantin_Cristina Constantin_Cristina Buna ziua..Am fost abordata in magazinul Obor pentru a mi se prezentas o oportunitate de a castiga bani prin aparitiile in reclame.Am fost invitata la etaj ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii telekom micky02ct micky02ct Buna ziua!Am 2 contracte Telecom de telefonie mobilă pentru 2 ani care se finalizează la data de 1 iulie 2015. nu mai pot sa-l achit şi vreau sa-l reziliez. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)