avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut!

Trebuie sa duc dovada la judecatorie precum am achitat amenda penala dar mi a expirat buletinul am fost sa îmi fac altul și pe cel vechi mi la oprit, pot merge cu o copie a buletinului expirat s au trebuie sa astept pana îl iau pe cel nou? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:53, 23 Martie 2019
Permis de conducere, pasaport, etc nu aveti? Daca da, folositi-le, daca nu mergeti cu copia buletinului expirat si cu bonul emis de serviciul de evidenta a persoanelor sau daca nu, asteptati eliberarea noului buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat- cum pot incheia contracte ? adrian12 adrian12 Imi expira buletinul peste 2 saptamani. Am depus actele pentru unul nou, mi-au luat vechiul buletin dar vreau sa cumpar ceva pentru care trebuie sa fac un ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca cu pasaportul? ancajorovlea ancajorovlea Buna ziua, Sunt plecata de ceva timp din tara. Si anul acesta, in martie mi-a expirat buletinul. M-am dus la ambasada si mi-am facut un nou pasaport. Era f ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu predarea buletinului atunci cand se depun acte pentru un buletin nou ( din motivele care intervin pentru ... (vezi toată discuția)