avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut!

Trebuie sa duc dovada la judecatorie precum am achitat amenda penala dar mi a expirat buletinul am fost sa îmi fac altul și pe cel vechi mi la oprit, pot merge cu o copie a buletinului expirat s au trebuie sa astept pana îl iau pe cel nou? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:53, 23 Martie 2019
Permis de conducere, pasaport, etc nu aveti? Daca da, folositi-le, daca nu mergeti cu copia buletinului expirat si cu bonul emis de serviciul de evidenta a persoanelor sau daca nu, asteptati eliberarea noului buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat- cum pot incheia contracte ? adrian12 adrian12 Imi expira buletinul peste 2 saptamani. Am depus actele pentru unul nou, mi-au luat vechiul buletin dar vreau sa cumpar ceva pentru care trebuie sa fac un ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu predarea buletinului atunci cand se depun acte pentru un buletin nou ( din motivele care intervin pentru ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca cu pasaportul? ancajorovlea ancajorovlea Buna ziua, Sunt plecata de ceva timp din tara. Si anul acesta, in martie mi-a expirat buletinul. M-am dus la ambasada si mi-am facut un nou pasaport. Era f ... (vezi toată discuția)