avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in legatura cu predarea buletinului atunci cand se depun acte pentru un buletin nou ( din motivele care intervin pentru fiecare ).
Daca, pana se primeste buletinul nou, este nevoie de completarea datelor pe un formular, ce date se trec?
Pentru obtinerea unui bilet gratuit pe CFR ( pentru un student ) ce dovada de identitate se foloseste, daca acesta nu are pasaport? Copia de pe buletin nu se primeste la casieria CFR.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stoica Nicoleta , utilizator 12:00, 31 Mai 2017
Daca buletinul nu este expirat puteti solicita sa ramana la dvs. pana la obtinerea celui nou. Daca buletinul este expirat il predati ca si asa nu va mai poate folosi la nimic. Puteti solicita o adeverinta de la serv. de evidenta a persoanelor din care sa rezulte ca ati depus documentele pentru obtinerea unui nou act de identitate. Nu stati pana va expira buletinul, puteti solicita schimbarea acestuia inainte cu 180 de zile de data expirarii, mai exact de data dvs. de nastere.
Buletinul meu nu era expirat, am schimbat adresa, dar totusi mi s-a oprit. Lucratorul de la evidenta populatiei a spus ca nu exista nicio posibilitate de a da o dovada pentru ca am depus actele. Buletinele copiilor mei erau expirate si nu pot beneficia de gratuitate pe tren pentru ca nu ni s-a dat o " hartie " in care sa se spuna ca sunt actele depuse, chiar daca buletinele erau expirate. A fost o mica problema pentru care am ajuns sa expire...
Oricum, am vazut la acel lucrator bugetar o incompetenta de neimaginat!
Solicitati o audienta la seful serviciului. Adeverinta ar fi trebuit sa va elibereze.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chinul obtinerii unei carti de identitate alina_25 alina_25 O persoana se duce la serviciu eliberare carti identitate sta la coada 4 ore in fine intra i se cer o gramada de documente in fine noroc ca e informat ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in sua implinit 14, acte necesare pt inscriere certificat nastere in ro michelle66 michelle66 Buna Ziua, Copilul meu este nascut in SUA, a implinit deja 14 ani, eu am dubla cetatenie. Vreau sa inregistrez certificatul de nastere in Romania pentru ca ... (vezi toată discuția)