avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare Hotarare AG de repartiz cote incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare Hotarare AG de repartiz cote incalzire

revin
dar daca as propr pe baza discutiilor verbale a facut un inventar a supraf ecchiv termic si a modificat procentul de calul in favorea lui si a afisat lista chelt ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
zulaeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 16:20, 30 Martie 2019
Asociația dacă a făcut un inventar a suprafeței termice din fiecare ap. este pt. ca fiecare ap. să plătescă după s.t. și nu după cota din Asociație tocmai pt. că multe ap. și-au schmbat radiatoarele din diferite materiale și lungimi pt a-și spori confortul .

Măsurarea suprafeței termice nu se face de către Asociație ci la cererea ei , de catre firme specializate .
Dacă sunteți nemulțumit de calcul nu Asociația este cea vinovată .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul calorifere in plus mannyx1 mannyx1 Buna seara. Sunt presedintele unui bloc din Bucuresti si ma confrunt cu urmatoarea situatie: un propritar si-a montat in apartament doua calorifere (bucatarie ... (vezi toată discuția)
Procent parte comuna ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa stiu daca cunoste cineva ce procent se ia in calcul la partile comune, adica cat la % din valoarea facturii unei scari revine celor ... (vezi toată discuția)
Determinare set si calculare set pentru apartamente fara repartitoare cristinasta cristinasta BUNA SEARA AM SI EU O PROBLEMA: AM INTELES CA DETERMINAREA SET PENTRU APARTAMENTELE FARA REPARTITOARE ESTE OBLIGATORIE CONFORM UNUI ORDIN NUSTIUCARE. OK. IN ... (vezi toată discuția)