avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca am probleme cu Bancile din Romania, pot avea si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca am probleme cu Bancile din Romania, pot avea si in Rep. Moldova?

Buna ziua! Mi s-au blocat conturile din Romania pentru ca nu am reusit sa platesc la timp ratele. S-a pus poprire pe cont si am decis sa deschid un cont bancar in Republica Moldova. Intrebarea mea este, daca in Ro am probleme cu poprirea contului, vor putea exista probleme si la contul din Republica Moldova?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
GeorgeeBurcea, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe un cont bancar din strainatate tictac2 tictac2 Buna ziua, In acest moment am o poprire pe conturile mele din cauza neplatii unei datorii. Lucrez in Romania, contul este in Romania si primesc un salariu ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)