avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Buna ziua. Am o intrebare. In procesul de divort avocatul are dreptul sa cheme minorul la discutie fara sa fie insotit de cineva? Minorul are 15 ani si a fost sunat sa vina la ea la cabinet.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 12:16, 24 Martie 2019
Buna seara,
Copilul este destul de mare si poate discuta cu un avocat.
Opiniile pot fi impartite in acest caz.
Discuțiile ar fi însă pur teoretice.
In apărarea clientului avocatul poate sta de vorba cu minorul.
Nu înțeleg de ce va deranjează ... ?
Este recomandat sa stea de vorba cu minorul , sa afle detalii despre cum ar putea sa și apere mai bine clientul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzurparea de calitati oficiale gabivs gabivs Buna ziua, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine referitor la aspectele ce vi le voi prezenta in continuare.Intr-una din zile ma aflam la judecatorie, eu ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului major în caz de divorț al părinților DaNieLa2019 DaNieLa2019 Buna ziua, As dori va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Copilul meu urmeaza sa faca anul viitor 18 ani, insa acum eu si tatal lui vrem sa mergem la ... (vezi toată discuția)
As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)