avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DREPT FOLOSINTA MASINA
Discuție deschisă în Executare silită

DREPT FOLOSINTA MASINA

Buna seara !

Am avut o rata la banca pe care o perioada nu am reusit sa o achit si m au dat la executor judecatoresc . In momentul in care m am angajat mi a venit poprire la firma , Firma nu a achitat nici o rata eu nu am stiut, atunci domnul executor mi a pus sechestru pe masina cu drept de folosinta in 2017. Firma a platit toata creanta restanta ajungand cu ratele la zi chiar si in ziua de azi. Acum o saptamana am fost oprita de politie in urma verificarilor mi au ridicat talonul facandu -mi un proces verbal in care specifica sa merg cat mai curand pentru rezolvarea problemei la domnul executor. Domnul executor a refuzat sa mi dea vreo adresa in care sa specifice ca am drept de folosinta , a spus 'Nu avem temei legal sa va dau aceasta adresa, decat cu acordul creditorului'. dar mi a trimis un mail in care spune ca am drept de folosinta "Buna ziua
Aveti drept de folosinta
Revenim cu procesul verbal" care nu l am primit nici in ziua de azi . Politia nu ia in considerare un mail . Ce pot face mai departe ? Mai pot circula cu masina in baza acelui mail?


Va multumesc,
O zi buna !
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
stancu ramona, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept ... Karolina27 Karolina27 Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept de circulație fiind un proces în derulare în legătură cu datoria neachitata a unui ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am un litigiu bancar, cu poprire, sunt la al 3 lea ... Cipy81 Cipy81 Buna seara! Am un litigiu bancar, cu poprire activa pe salariu, sunt la al 3 lea termen in instanta, dar am si un sechestru pe autoturism. As vrea sa plec in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)