avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept ...

Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept de circulație fiind un proces în derulare în legătură cu datoria neachitata a unui împrumut, eu am fost oprita de politie și mi-a fost luat talonul deoarece nu le funcționau calculatoarele pentru a găsi detaliile procesului în derulare eu având dovada procesului, talonul a fost trimis executorului dar executorul a spus ca nu este la el ci la politie, politia mi-a spus ca pot circula cu mașina dar dacă la finalizarea procesului sunt în defavoare kilometri în plus fata de cei scriși pe procesul verbal se plătesc în regim de taxi 3 lei pe km, executorul nu ma poate ajuta și fără talon nu pot circula fiind caz penal,ce pot face, ce as putea spune la secția de politie pentru a îmi recupera talonul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:49, 6 Februarie 2023
Talonul il recuperati de la serviciul specializat din cadrul politiei rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru auto-reținere talon AndraAlex AndraAlex Bună! Am nevoie de ajutor. Mi s-a pus sechestru pe autoturism.. În februarie ma oprit politia și mi-a reținut talonul.. Am încercat sa dau de executor am ... (vezi toată discuția)
Executare silită georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)