avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort parasire de domiciliu

Buna ziua am si eu o intrebare..eu sunt plecata la munca in italia...sunt separata dar nu divortata...sotul sau mai bine zis fostul sot care a ramas cu cei doi copii minori si care nu a vrut pana acum sa divortam acum vrea sa ma dea la abandon de minori...cum as putea rezova vazand ca sunt la munca in italia...multumesc anticipat
Faptul ca sunteti plecată are sa fie un motiv în plus pentru divorț și pt stabilirea domiciliului minorilor la tata,alte probleme nu or sa fie.Abandon,părăsire domiciliul conjugal sunt doar termeni folositi incorect de marea majoritate a populației.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Solicitati ajutorul unui avocat pentru ca sa va fie respectate drepturile privind minorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal. ce poate face tata cu trei copii ... mitica1967 mitica1967 parasirea domiciliului conjugal. Ce poate face tata cu trei copii de 3, 5 si 6 ani , care este abandonat catre de sotie . Sotia a parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu impreuna cu copilul minor trilulilu trilulilu Va rog sa ma sfatuiti in rezolvarea unei probleme extrem de delicate, deoarece nu vreau sa fac vreun pas gresit. Casnicia mea este grav afectata de ... (vezi toată discuția)